Самолетни програми

Остров Крит

Остров Крит

Има места, които още с пристигането там завладяват с толкова много емоции и усещания, невъзможно да бъдат описани с думи. Такова място е и Крит - благословен остров, където слънцето дарява своята топлина, но не изтощава с горещина. Подбрали сме за вас много хотели на остров Крит в Ретимно, Ханя, Ираклион.

Почивка на остров Санторини! Потвърдена програма със самолет!

Почивка на остров Санторини! Потвърдена програма със самолет!

✔Самолетен билет София - Атина - София на авиокомпания "Bulgaria Air" ✔Летищни такси Багаж - чекиран 23 кг и 10 кг. ръчен багаж в самолета ✔Групови трансфери по целия описан в програмата маршрут ✔2 нощувки със закуски в хотел "Candia" 3* (или подобен) в Атина ✔5 нощувки със закуски в хотел "Anthea Villas" 3* (ex "Villa Vergina hotel" 3*) или подобен на остров Санторини ✔Пешеходна разходка в Атина ✔Фериботни такси и билети ✔Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец" ✔Водач от България по време на целия престой

Остров Закинтос от 532 лева

Остров Закинтос от 532 лева

Прекарайте една незабравима лятна почивка на остров Закинтос в Гърция! Подарете си незабравими мигове на вечнозеления остров, като се възползвате от нашата оферта за 8-дневна самолетна почивка. За вас сме подбрали разнообразие от хотели на остров Закинтос! Отпътуване: всяка събота от 26.08.17 до 30.09.17.